Business | Nøglen til en succesrig virksomhed - Mandagsklub
234
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-234,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Strategi og mål

Den strategiske del er vigtig når vi snakker business. Det er denne som skal følges for at nå de business mål man har.

Egenkapital og lagerum

Det er vigtig at have kapacitet, både likviditet og lager. Hvis ikke du har en solid kapacitet, kan du ikke vækste.

Erfaring og kendskab

Erfaring er ikke et must for at starte, men det er en klar fordel for dem som kender til iværksætteri, brancher og markeder.

Data og statistk

For at nå dine mål, er det vigtig at du fører statistik og trækker brugbare data ud, som omsætning kontra omkostninger samt fortjeneste.

Herunder finder du nogle af de virksomheder, som på baggrund af deres succes har skabt synergi blandt de
4 ovenstående nøgle faktorer for at drive en virksomhed.

Vintergæk – Mangler du et godt sted at handle dine blomster og blomsterfrø online, så skal du kigge forbi Blomsterverden. Hos Blomsterverden kan du nemlig finde alle årstidernes mest populære blomster.

Hedvandsrenser – Mangler du også det rigtige kvalitets maskiner til din rengøringsvirksomhed, eller bare til dit rengøringspersonale? Så finder intet mindre end det bedste ved en hedvandsrenser!
Boligadvokat i roskilde – Det kan tit spare sig at hyrer en advokat når man køber ny bolig. Mange boligejere har ikke styr på de mange regler der indgår i et bolig salg og dermed kan der være mange penge at spare ved første pris.

Mamamilla.dk har på meget kort tid formået at slå sig igennem med deres kvalitets babynest. De har en masse af de kendte mærker indenfor babyudstyr men også deres eget brand som står for kvalitet og er økologisk.

Halskæde med vedhæng – Hos Heleneduffau kan du finde de pæneste unikke smykker, som er designet efter Helene Duffau’s egen stil. Deres udvalg består af både halskæder, ringe og øreringe i de fineste kvaliteter.

Bose hovedtelefoner – Hos Nbradio kan du lave god business, ved at købe topklasse hovedtelefoner fra kendte brands som Bose og Sennheiser. Kig ind på deres shop idag og se deres imponerende udvalg, der er med garanti noget der passer lige din smag.

Vinimportør – Kunne du tænke dig at få et højt afkast istedet for de få procenter du får i aktier? så skal du prøve køb og salg af finewine.

Indbygningsspot – Få nyt belysning til din virksomhed, her finder du en professionel belysnings virksomhed med mange års erfaring, du kan både handle som privat og erhverv.

Kurser landbrug – Her kan du investere i et kursus og dermed blive bedre til dit fag indenfor landbruget.

Salt og peber kværn – På denne webshop kan du finde alle de forskellige varianter af de kendte Peugeot kværne, som pynter i ethvert køkken. Tag et kig derind idag, og find de modeller der passer ind i jeres hjem.

Sunwill.dk – Forettings tøj i høj kvalitet, dette er alpha omega når du er til dit næste forretnings møde, hvis du ikke fremstår professionel er der heller ingen handel.

Firmafrokost – Skal du lukke en vigtig handel, og mangler de rette omgivelser til at gøre det i. Så kan Gesten kro være det rette sted, også selvom det bare er en frokost med gode kollegaer.

Maileg – Mostersskur er en butik hvor du kan finde alverdens brugskunst. Hvad enten du mangler en lampe, en nisse eller en pude, så har mostersskur det du søger. På deres online butik kan du for eksempel finde et stort udvalg af maileg produkter.

Alfi – En online butik der har haft stor succes gennem den sidste årrække er køkkenverden. De sælger kendte brands indenfor køkkengrej, og går meget op i at informere så meget som muligt om varerne inden du køber.

Lån – Er du i den økonomiske situation at du står og mangler penge? så kan du nemt få penge på din konto idag indenfor meget få minutter.

Jeva – Hos Netuglen finder du en jernhård business kvinde der har bygget forretningen op fra bunden. Hun sælger tasker og rygsække fra alle de kendte brands i branchen, og udvalget tæller varianter til både voksne og børn.

Ovntørret brænde –  Har du fyldt brændestablen helt op, så du er klar til de kolde vintermåneder. Hvis ikke, så kan du heldigvis nemt finde en business online som kan levere det til dig. Roskilde brændesalg er blandt de bedste på markedet, med det største udvalg – kig ind på deres webshop og find det du skal bruge inden kulden kommer.

Fransa tøj – Leder du efter en webshop med modetøj til kvinder, som du måske kan lave god business med. Så er Fruenshus et godt bud inden for den branche. De har et stort udvalg af populært modetøj til både kvinder og piger.

Hvad er Dynamics 365?- Nu har du muligheden for at få et integreret software system til virksomheden, hvor du får en kombination af et økonomisystem, salgssystem, marketingsystem og kundeservicesystem i ét.  Læs mere på 365 Solutions hjemmeside!

Iphone 6 skærm –  Bramming electronic er et firma der har specialiseret sig i reservedele til smartphones og tablets. På deres webshop vil du kunne finde reservedele til enhver model du måtte eje, hvad enten det er Iphone, Sony eller Samsung.

Dæk og fælge – Skal du have vinterdæk, helårsdaæk eller sommerdæk på firmabilen så klik ind på dækbutikken.dk og med en nem søgning viser de dig det store udvalg af dæk til netop dit bilmærke!

Bering Ure – I Bramming ligger smykkebutikken Pecani, som har et stort udvalg af lækre ure og smykker. Men hvis du ikke kommer på de kanter, så kan du kigge på deres webshop – den har alt du måtte ønske også!

Koreanske skønhedsprodukter – Hudpleje produkter fra Korea er på vej frem som det nyeste nye indenfor skønhed, hvis du vil være med på trenden så se med her. SuriSuri har nemlig et af de største udvalg af skønhedsprodukter fra Korea, og har omfattende erfaring indenfor området.

Vierbilligst.dk – En fantastisk webshop med alt indenfor billig køkken og badeværelses elementer. Trænger dine rum til fornyelse?

Ventureshow.dk – Følg 2 unge iværksættere, der fortæller om deres spændende iværksætter rejse. De dokumentere deres glæder og udfordringer undervejs, så følg med og se deres inspirerende videoer på deres facebook kanal -> https://www.facebook.com/VentureDK/?fref=ts

Produktion af tøj – Leder i efter en god og professionel samarbejdspartner til at producere jeres arbejdstøj, så er Loveyourtwist det bedste bud på sådan en partner.

Seo København – Er du også ude efter et markedsførings bureau du kan stole på, så kan dette bureau som er landsdækkende hjælpe dig med alt lige fra adwords – facebook – seo og en ny hjemmeside.

Foreningsadministration – Winkas tilbyder medlemsstyring og administrations software til foreninger. Læs mere om de værdiskabende løsninger på winkas hjemmeside.

Animationsvideoer – Få din historie fortalt med flotte animationer, storytelling er hurtigt blevet en af de mest effektive marketing tiltag for virksomheder. Her får du nogen af de bedste samarbejdspartnere på markedet.

Facebook annoncering – Skal din virksomhed til at være mere synlig på Facebook, så giver vi dig her et rigtigt godt bud på en professionel samarbejdspartner.

Mødebooking system – Giv din virksomhed overblikket når i skal holde møder med jeres nuværende og potientielle nye kunder.

Reklameartikler – Brand din virksomhed, det er dette spørgsmål denne virksomhed stiller deres kunder, om det så er igennem chokolade med logo på eller klistermærker så er det noget de er specialister i.

Advokat Århus – Er du kommet ud for en ulykke og mangler erstatning? eller har du brug for en bolig advokat i århus til hjælp med skøde? så får du en landsdækkende advokat her.

Virksomheder til salg – har du en virksomhed som du gerne vil sælge? eller er du interesseret i at købe? så har denne virksomhedsmægler helt sikkert noget for dig.

Hunde webshop – Med fokus på alle medier, har denne virksomhed formået at arbejde sig op fra bunden på meget hurtig vis, de har 12.000 følgere på facebook og er en af de førende inden for deres branche nemlig hunde udstyr.

Kunde events – Det er sundt at have et godt forhold med sine kunder, derfor er det også vigtigt at du plejer det på en ordenlig måde.

Lysterapilamper – På denne webshop kan du erhverve dig alt indenfor den medicinske verden. Om du mangler en sprøjter til din praksis, eller lamper for at nedkæmpe depression – så har de det.

Skægolie – Se professionel ud når du skal lave business, spiller jakkesættet – så få styr på skægget også. Med en olie fra Ecooking vil du fremstå som en velsoigneret business man til enhver tid eller situation.