Den helt perfekte gave til dine medarbejdere I Valggaver
675
post-template-default,single,single-post,postid-675,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Firmagaver til dine medarbejdere

Den helt perfekte gave til dine medarbejdere

Leder du efter den perfekte julegave til dine medarbejder? Læg alt det praktiske og stressende væk og overlad det til nogle, som vil dig og dine medarbejder det absolut bedste. Valggaver er den helt rette løsning for dig.

 

Hvad er firmagaver?

Firmagaver er et skulderklap til ens medarbejder, som har arbejdet koncentreret og hårdt endnu et år. For at vise generøsitet og gavmildhed giver mange virksomheder sine medarbejdere julegaver. Julen er hjerternes tid, hvor man skal værne om hinanden, derfor er det et oplagt tidspunkt at give noget tilbage til sine medarbejdere.

Det kan imidlertid være en stor udfordring at finde den perfekte julegave, som fanger alles interesse og stil. I et arbejdsmiljø med både kvinder og mænd i forskellige aldersgrupper vil der optræde forskellige stil, hjem og ønsker. Det er derfor ikke optimalt at købe en højtaler til samtlige medarbejder, hvor kun 10% af dem vil få gavn af den.

Det er tanken, som tæller, siger man. Det er i sin vis også rigtigt, men det handler lige så meget om at gøre en god gerning og sprede glæde. Forholdet mellem arbejdsgiver og medarbejder vil forstærkes, da arbejdsgiver har overvejet og tænkt over at give sin medarbejder det helt rigtige. Oveni det så vil man overlade alt det praktiske til nogle med stor erfaring indenfor området.

Valggaver

For at løse problemstillingen omkring firmagaver, så er løsning valggaver. Valggaver er en ny måde for arbejdsgiver og firmaer at give deres medarbejder gaver. Dette omhandler et princip om, at hver medarbejder modtager et gavekort, hvor de derefter selv kan vælge den helt rigtige gave til dem selv.

Arbejdsgiverne vil få langt mindre arbejde og kunne fokusere på andre ting. Medarbejderne vil opleve en følelse af tilfredshed og taknemlighed. Alt i alt er medarbejdergaver praktiske for begge parter.

Hvordan fungerer firmagaver?

Ved valggaver foregår processen af købene på en nem og simpel måde. Det opstilles som  4 enkle trin.

  • Bestil gavekort
  • Modtage gavekort
  • Medarbejder vælger gave
  • Modtage gave

Først vil arbejdsgiveren bestille, enten på hjemmesiden eller mobilen, et gavekort til hver af sine medarbejder. På denne måde sikre man, at ingen overses eller bliver snydt. Derefter vil arbejdsgiverne uddelegere gavekortene til hver af sine medarbejdere. Medarbejderne vil nu kunne vælge imellem et hav af forskellige og lækre vare, som tilpasser sig deres personlige stil og interesserer. Sidst men ikke mindst vil medarbejderne modtage deres helt personlige og fantastiske gave, som med sikkerhed vil falde i god jord.

De bedste firmagaver er valggaver

Hvilke gaver kan man vælge?

Firmagaverne er mange og forskellige. Bag et sådanne udvalg vil der sidde nogle erfarne og stilbevidste indkøbere. Disse indkøbere er bevidste om tidens trends og stilarter, som er karakteristiske for tiden. Indkøbene er længe overvejet, og langtfra tilfældige. For at tilbyde de bedste gaver, så har indkøberne forbindelser til mange leverandører, som kan tilbyde vare af god kvalitet til fornuftige priser. Firmagaver handler om langt mere end en flot indpakning, der udadtil synes smuk og luksuriøs. Det handler om at udtrykke over for sine medarbejder, hvor meget man værdsætter dem og deres arbejde.