Derfor bør du få lavet en lydmåling i den nærmeste fremtid
576
post-template-default,single,single-post,postid-576,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Mange oplever at der er for meget støj i deres hjem, men det burde ikke være sådan, når vi lever i et så højteknologisk samfund, hvor der er opfundet så mange ting. Derfor er vi også så heldig at der findes lydmåling, som kan hjælpe til med at finde løsninger til, hvordan man kan forebygge klang og støj problemer. Der findes flere former for larm og støj, som er nævnt nedenstående:

  • Efterklangstiden
  • Luftlydsisolation
  • Støj fra tekniske installationer

Disse tre former for larm og støj, er nogle som kan måles ved hjælp af akustisk måling, med noget meget præcist udstyr, som skal betjenes af professionelle. Disse tre emner kan være svære for nogle at forstå, derfor har jeg lavet en kort guide til dem nedenstående, så du for en fornemmelse af hvor vigtigt lydmåling kan være

Efterklangstiden

Lydmåling

Efterklangstiden kan også betegnes, som hvor længe der er et ekko, eller hvor lang tid det runger. Dette er noget, som kan være meget stressende at have i et hjem, men generelt også meget irriterende. Det er noget, som man ofte kan fjerne ved hjælp af paneler, som bryder lydbølgernes normale bane. Dog er der nogen gange, at man ikke selv kan løse det, og derfor er det godt at man kan få professionel hjælp i form af lydmåling. De kan hjælpe med hvordan både din møblering skal være for at bryde lyden, men også om der skal sættes specielle paneler op.

Luftlydsisolation

Mange oplever at der kommer støj udefra, hvilket kan være et stort problem, hvis man bor tæt på en større vej, jernbane eller en fabrik som udsender meget støj. Med luftlydsisolation kan man lave en  lydmåling ift. utætheder i dit hus, eller den på gældende bygning som der er tale om. Hvis der er utætheder ved fuger i vinduer eller noget ligende, så kan der faktisk komme meget støj ind, og derfor er det vigtigt at der faktisk kommer en smule ekko, når man laver disse måling. Ellers er det et tegn på, at der er utætheder i bygningen.

Støj fra tekniske installationer

Lydmåling

I en bygning er der som regel installeret noget, som udseender støj, mens det arbejder. Det kan også være et problem hvis det er i en bolig, eller et sted hvor folk arbejder, især hvis det er en lyd af høj decibel (decibel er en målestok for lyd). Det kan man måle ved hjælp af lydmåling, og derefter finde en måde at isolere installationen, så man slipper for støj.

Hvornår bruger man lydmåling?

Lydmåling bruges altid når man laver nybyg, da det er en meget god måde at tjekke huset på. Det giver meget hurtigt et overblik, som kan se om huset er klar til brug, eller om der lige mangler at blive lavet lidt endnu. Det bruges også af mange, hvis de køber det man kalder et håndværker tilbud, for der kan være mange små fejl og mangler, som hurtig kan blive ordnet, hvis man altså kender årsagen til problemet.

 

Ønsker du at læse mere om service så læs med her: Servicevirksomheder med succes