Stofbleer kan bruges til mere end du tror! - Min blog
652
post-template-default,single,single-post,postid-652,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Når man bliver mor for første gang, så går det op for en, at der er nogle ting, som man bare ikke kan leve uden. Det er ting, som virkelig kan få humøret op, når man er lidt stresset, og føler det hele ramler ned over en. Det er bl.a. stofbleer og svøb til baby. Disse er nemlig med til at sørge for en masse ting, og derfor er det et win-win køb.

Stofbleer kan bl.a. benyttes til følgende:

  • Skygge
  • Hagesmæk
  • Klud
  • Pakke barnet ind

Det først punkt er skygge. Det er noget, som du kommer til at bruge, når du har din baby afsted i barnevognen. Her er det vigtigt, at der er skygge, så barnet kan få sovet ud, under den gåtur i er på. Hvis barnet ikke sover ud, så får du et barn, som er sur, hvilket kræver meget opmærksomhed. Derfor kan man med fordel smide en stofbleer over åbningen på barnevogne. Heldigvis er det ikke kun i barnevognen, at man kan bruge stofbleer til at skygge med. En stofble kan også bruges, når man er ude at køre. Så kan man rulle vinduet en tand ned, og sætte stofbleen fast, når man ruller det op igen.

Udover at stofbleer kan bruges til at skygge for den skarpe sol, så er den også god som hagesmæk, når dit barn er blev en smule større. Det er meget rart, fordi barn har tildens til at spilde meget, når de sidder og spiser. Det betyder, at deres tøj bliver beskidt, hvilket kan betyde, at dit barn så skal skifte tøj tre gange på en dag. Fremfor at barnet skal det, så kan man blot bruge en stofble per dag, hvilket betyder, at du skal vaske mindre. Udover at tøjet ikke bliver beskidt, så er det også et godt værn mod, at barnet ikke spiller på stolen, da en stofble er ret stor. Små børn har nemlig ikke lært, at de skal holde hovedet indover tallerkenen når de spiser, så det kan ikke undgås at de spilder.

Ender man så med at spilde så skal man bruge en klud. Her kan stofbleer også bruges, da de suger en hel del. Du har i øvrigt altid en stofble ved hånden, når du har et lille barn, for den kan bruges til så meget. Derfor er det meget rart, at den kan bruges som en klud.

Når barnet er helt lille, så vil det oftest gerne være tæt på dig som moder, men det skal også være pakket ind for at holde varmen. Derfor kan man med fordel pakke sit barn ind, så det holder varmen. Ud fra ovenstående fire punkter kan vi altså roligt konkludere, at man både kan pakke sin baby i svøb med en stofble og mange andre ting. Det betyder, at stofbleer går hen og bliver pengene værd, fordi de kan bruges til nærmest alt, og holder til relativt meget.