Industri | Industrielle udvikling i erhvervslivet - Mandagsklub.dk
194
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-194,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Egenkapital

At starte en industrivirksomhed, kræver som regel en stor egenkapital. Derfor er det vigtig at have flere med sig som kan støtte op med et stort beløb til indkøb af maskiner.

Sikkerhed i top

Det er altid i fokus! Sikkerheden på en industrivirksomhed skal være til punkt og prikke, da risikoen for skader er lang større end ved andre brancher.

Medarbejder i fokus

Da det er hård som medarbejder, at arbejder på en industrivirksomhed, så er det vigtig at de ikke bliver overset. Sørg for der er nogle goder, som gratis kiropraktor, massør eller andet, som gavner medarbejderen.

Vedligeholdelse

Maskiner lever ikke evigt og det kan være dyrt at fornye. Derfor er det bedste, at holde de gamle maskiner ved lige så de holder længere.

Her finder du en liste over mindre industrivirksomheder som har formået at bygge en større produktion op
fra bunden og samtidig have de 4 nøgle værdier i fokus.

Industrimesse – Hos Maskiner under broen kan du komme til maskinemesse for mindre maskiner og udstyr til anlæg, pleje og vedligeholdelse af vej- og parkområder.

Nilfisk VP300 – Alt til industri og private i rengørings maskiner, her har du nok en af Danmarks største udvalg indenfor industri støvsugere.

Industrispuling – Leif M Jensen A/S har mange års erfaring med kloakservice og industrispuling. Med den rette ekspertise og en virksomhed som har døgnåbent, kan du få løst dine kloak problemer hurtigt og effektivt.

Cnc fræsning – En industrivirksomhed der har formået at lukke flere million aftaler bare i år. De har fokus på metalbearbejdning og laserskæring som er deres speciale.

Industrilamper – Med fokus på at din virksomhed kan få den bedste belysning, kan denne virksomhed skabe lige præcis det bedste arbejdsmiljø for din virksomhed.

Regulator – Skal jeres industri virksomhed opgraderes i forhold til trykmåling og regulering, så kan i finde lige det i mangler hos denne virksomhed. De har eksperter på alle områder indenfor instrumentering.

Plastplader  Leder i efter en trofast leverandør inden for industriplast, så se med her. Rolf Schmidt lagerfører alle materialer inden for termoplast.

Inkubatorer og varmeskabe – Indenfor dem eksperimentelle industri, er det vigtig at have det rigtige måle udstyr, for at få de præcise resultater. Nye systemer og produkter skal nemlig godkendes af staten, for at de kan tages i brug. Siden her, formår at fremskaffe de helt rigtige produkter til denne branche.

Flame cutting Find your prefered industrial business partner here. They offer high quality industrial solutions for machinery.

Centrifugalpumper – Hos Copenhagen Pump kan man købe pumpesystemer og produkter i høj kvalitet fra anerkendte leverandører. Copenhagen Pump står klar, hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for rådgivning.

Højtryksslange – Som Nordens ledende slange- og rørleverandør har TESS et produktsortiment tilpasset alle dine formål! Tess tilbyder et bredt sortiment af højtryksslanger.