Service | Få succes med din servicevirksomhed - Mandagsklub
172
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-172,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive
Kvalitetbevidst

Kvalitet skal være i top, når du som service virksomhed yder en service. Kunden anser nemlig dig som ansvarlig for den ydelse du tilbyder.

Imødekommende

De kundeservice foregår ikke gennem en telefon, så det er vigtigt, at du er imødekommende og smilende samt venlig ude ved kunden.

Faglighed

Når du er ude ved en kunde, så er du fagmanden, altså eksperten. Derfor er det vigtigt at du har dine faglige færdigheder med.

Herunder finder du en liste af virksomheder, som har lykkedes med en servicevirksomhed, på baggrund af
de 3 nøgleværdier.

Meng.dk – Her finder du en bred vifte af informationer omkring forretningsudvikling og forretsningsstrategi.

Højbed – Leder du efter en troværdig og professionel leverandør af haveudstyr, såsom højbede, hegn eller endda blomsterkrukker? Så er Ingarden blandt de bedste i branchen, med mange års erfaring, gode priser og på samme tid det bedste udvalg.

Tandprotese – Servicering af dine tænder kan for nogen være en svær opgave, og hvis du har været specielt dårlig til at holde dine tænder sunde så skal du måske besøge en tandtekniker. Tandteknikeren v/ Heidi Porsdal er blandt de mest erfarne og professionelle, og hun er især specialiseret i tandproteser.

Rekruttering – Har i svært ved at finde den rette mand til en vigtig stilling i virksomheden, så se her, Profilpartners er nemlig specialister i rekruttering og headhunting af nye medarbejdere.

Frisør Esbjerg – Er du bosiddende ved vestkysten og har du stadig ikke fundet en frisør du stoler på. Så bør du give Hårbixen et besøg, her følges tidens trends inden for klipning og der er mange års erfaring bag.

Dobbelt Stalddør – Hos Midtjyden Staldinventar bliver du rådgivet igennem købet af et par skræddersyet stalddøre, efter dine helt egne mål. Porte og døre i høj kvalitet fra en af de førende staldinventar leverandører i Danmark!

Solsejl – Har du altid ønsket dig et sejl til haven, men har ikke orket at skulle montere det selv. Så tilbyder Allcovers solsejl i allerhøjeste kvalitet og de sørger for at monteringen kommer til at sidde lige i skabet.

Underholdning for børn – har du brug for at hjælp til at arrangere børnenes fødselsdag, så er denne side noget for dig. Bifald har nemlig et imponerende udvalg af kunstnere som er perfekte til børneunderholdning.

Book foredrag – Leder du efter en portal hvor du kan booke en foredragsholder, så er denne side noget for dig. De er blandt de mest erfarne indenfor branchen, og har et stort udvalg af kendte personligheder.

Erhvervsrengøring Odense – Gider du ikke stå for rengøringen selv, enten privat eller i erhvers øjemed. Så er denne virksomhed helt sikkert noget for dig.

Cover.dk – Her finder du alt udstyr til din android eller iphone. Det er alt lige fra opladnings kabel til covers og høretelefoner.

Autohjælp – Få erhvervs vejhjælp til din virksomhed. Her får du specialister med mange år indenfor faget, så du er sikre på at du kan være sikker hvis uheldet er ude.

Planteservice – En af Danmarks førende indenfor gartner service. De hjælper din virksomhed med alt lige fra bedre akustik og et grønnere og sundere arbejdsmiljø.

Tagrenovering fredericia – Med fokus på det lokale samfund yder denne tømre med beliggenhed i fredericia, et godt stykke tømre arbejde.

Maler Kolding – Dygtig maler med sans for detaljer, som løser alle typer maleropgaver både inde og ude. Få råd og professionel vejledning igennem hele processen.

SOSU Hjælper – Vil du yde en kæmpe service overfor de svage i samfundet? Så er SOSU hjælper et job for dig!